TJÄNSTER

GEFLE BYGGKONSULT

Tjänster


Vår målsättning är att erbjuda effektiva konsulttjänster inom bygg som syftar till att driva byggprojektet kostnadseffektivt och framgångsrikt. Vi hjälper dig att hitta punkter där ekonomin kan förbättras och processer för att arbetet ska flyta på smidigt.

Om du funderar på att bygga ett hus eller göra en tillbyggnad kan vi bistå med bla. följande, här väljer du vad du vill ha hjälp med.


Ritningar - Vi hjälper dig med den kreativa processen att ta fram underlag och färdiga ritningar för bygglov.

Bygglov - Vi hjäper dig med hela bygglovet. Ta fram och fylla i blanketter, ritningar, är med på alla möten/håller kontakten med kommunen.

Entrepenörer/husföretag - Vi kan rekommendera bra entrepenörer så som elektriker, rörmokare, grävare osv. Vi hjälper dig även syna husföretaget.

Svara på frågor - Under hela processen finns vi där för att svara på alla dina frågor.

Platsbesök - Vi kommer vara med under ditt bygge genom platsbesök, både planerade och "akuta", för att se till att allt flyter på och görs riktigt.

Besiktning och slutsamråd - När projektet är närmar sitt slut går vi genom allt på plats, en slags besiktning och ser till att allt är förberett inför slutsamrådet med kommunen.


Om du vill hålla budgeten måste du följa schemat.

Varför du behöver en byggkonsult!


En byggkonsult står på din sida, ger dig trygghet och har svaren på dina frågor under en tid då du troligtvis gör din största privata affär i ditt liv.


Så anlita en byggkonsult, det är värt varenda krona.

Erfarenhet


Geflebyggkonsult har mångårig erfarenhet av hela husbyggen och tillbyggnader. Vi har själva byggt närmare 10 hus de senaste 3 åren och konsulterat många fler.

Vi på Geflebyggkonsult kan hela processen från idé till färdig produkt. Vi kan varje liten del av ett husbygge, som tillsammans blir många tusen delar. Allt från vilken grund man ska välja till vilken dimmension på limträbalken man behöver.

Vi vet vad som krävs för att hålla budgeten och schemat.


Kontakta oss nu för en gratis första konsultation. 

GEFLE BYGGKONSULT

SOTLAVSVÄGEN 3

80592 GÄVLE

073-995 18 90

NYHETER

 

1 SEPT, 2018

SOTLAVSVÄGEN 3 ÄR KLART!

 

2 MAJ, 2018

NÄSTA PROJEKT PÅ SOTLAVSVÄGEN PÅBÖRJAS.

PAKETPRIS

 

VI HAR FÄRDIGA PAKETPRIS, MEN OM INGET PASSAR DIG KAN VI ALLTID SKRÄDDARSY EN LÖSNING.

© 2019. Alla rättigheter förbehållna.